Informatie voor patiënten

Alles wat u moet weten over uw verwijzing. Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Kijk dan eens op onze pagina met veelgestelde vragen.

Naar de veelgestelde vragen

Banner image

Uw digitale verwijzing

Als uw huisarts u doorverwijst, kunt u kiezen voor een digitale verwijzing. U ontvangt dan een e-mail met daarin een persoonlijke link naar 'Mijn Verwijzing'. Zo kunt u uw gegevens en verwijzing inzien. Wilt u de verwijzing printen? Dan kunt u dat later doen.

Wij kunnen uw gegevens niet inzien. Dit betekent dat u bij bepaalde vragen contact moet opnemen met uw huisarts of de zorgverlener waarnaar u bent verwezen.

  • Heeft u een vraag over de verwijzing of wilt u de verwijzing aanpassen? Neem dan contact op met uw huisarts.
  • Heeft u een vraag over een afspraak, een behandeling of onderzoek? Neem dan contact op met de zorgverlener waarnaar u verwezen bent.

Rekening houden met uw voorkeuren

Samen met uw huisarts kiest u de best passende zorg. Hierbij kan uw huisarts rekening houden met uw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan de afstand tot een ziekenhuis of de wachttijd.

 

Contact

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de meest voorkomende vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

>> Ga verder naar de veelgestelde vragen >>

 

 

ziekenhuis_0923.jpg

Over VECOZO

VECOZO staat voor veilige communicatie in de zorg. Onze reden van bestaan is sinds 2002 onveranderd: kostenbeheersing in de zorg. Dat doen we door veilige en efficiënte uitwisseling van administratieve gegevens mogelijk te maken. Via onze dienst Verwijzen verwijst uw huisarts u snel en efficiënt door naar een ziekenhuis, diagnostisch centrum of andere specialistische zorg.

Privacy- en cookiestatement voor Mijn Verwijzing

Voor de webapplicatie Mijn Verwijzing hebben we een eigen privacy- en cookiestatement voor u als patiënt. Deze kunt u via de volgende links inzien: