Informatie voor patiënten

Alles wat u moet weten over uw verwijzing. Staat de informatie die u zoekt er niet tussen? Kijk dan eens op onze pagina met veelgestelde vragen.

Banner image

Digitaal uw verwijzing inzien

U kunt bij uw huisarts kiezen voor een digitale verwijzing. U komt dan via een persoonlijke link in een e-mail in de webapplicatie 'Mijn Verwijzing'. Daar kunt u uw gegevens en uw verwijzing inzien. Een digitale verwijzing kunt u later, als u wilt, zelf ook printen.

Let op! Samen met uw huisarts heeft u gekozen voor een specifieke zorgaanbieder:

  • Heeft u een vraag over de verwijzing zelf, of wilt u de verwijzing aanpassen, neem dan contact op met uw huisarts.
  • Heeft u een vraag over de afspraak, de behandeling of het onderzoek, neem dan contact op met de zorgverlener waarnaar u verwezen bent.
  • Wij kunnen u niet helpen met deze vragen, omdat wij uw gegevens niet kunnen inzien.

Rekening houden met uw voorkeuren

Samen met uw huisarts kiest u de best passende zorg. Hierbij kan uw huisarts rekening houden met uw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan de afstand tot een ziekenhuis of de wachttijd.

 

Antwoorden op uw vragen

Wij hebben op deze pagina de meest voorkomende vragen en antwoorden voor u verzameld. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u doorklikken naar een contactformulier. Onze supportafdeling helpt u dan graag verder.

>> Ga verder naar de veelgestelde vragen >>

 

 

ziekenhuis_0923.jpg

Over VECOZO

VECOZO staat voor veilige communicatie in de zorg. Onze reden van bestaan is sinds 2002 onveranderd: kostenbeheersing in de zorg. Dat doen we door veilige en efficiënte uitwisseling van administratieve gegevens mogelijk te maken. Via onze dienst Verwijzen verwijst uw huisarts u snel en efficiënt door naar een ziekenhuis, diagnostisch centrum of andere specialistische zorg.

Privacy- en cookiestatement voor Mijn Verwijzing

Voor de webapplicatie Mijn Verwijzing hebben we een eigen privacy- en cookiestatement voor u als patiënt. Deze kunt u via de volgende links inzien: